Rovaniemen eläkeläiset ry on perustettu 12.3.1961. Yhdistyksen periaatteena on toimia eläkeläisten ja ikäihmisten edunvalvojana, huolehtia sosiaalisesta ja henkisestä hyvinvoinnista sekä mahdollistaa ihmisarvoiseen elämään ikääntyessään. Toimimme yhteiskunnallisena vaikuttajana sekä omaehtoisen harrastustoiminnan ja itseilmaisun areenana.

TERVETULOA KOTISIVULLEMME

Yhdistyksemme kaikki toiminnot järjestetään Potkurissa, osoitteessa Piekkari, Pohjolankatu 2 A Rovaniemi. Yhdistyksemme on vireästi toimiva monipuolinen ryhmä, meillä on useita harrastekerhoja, joiden toiminnassa unohtuu yksinäisyys ja turhat kiireet.

Maanantaisin klo 10.00 - 13.00 välisenä aikana kokoontuu Digikerho ja Jumppa (noin 45 min) Urheiluopistolta vetäjät tai omat vetäjät Isomussalissa, seuraa ilmoittelua aikataulut vaihtelevat kevätkaudella. Kerran kuukaudessa johtokunta kokoontuu kyseisenä aikana.

Tiistaisin klo 10-12 Senioritanssi. Paikkana Isomussali

Käsityöryhmä kokoontuu kevätkaudella parillisten viikkojen keskiviikkona klo 9-12 Tervassalissa ja parittomina viikkoina klo 10-13 Isomussalissa. Seuraa ilmoittelua. Ahkeria kädentaitajia kokoontuu iloisella mielellä yhteen, juttu luistaa ja sukka- ja lapaspuikot heiluvat tiuhaan tahtiin, valmiita kauniita töitä valmistuu pika vauhtia, uusia mallia luodaan. Ompelukoneet hyrräävät, syntyy erilaisia tilkkutöitä. Jokainen voi tehdä omien taitojensa ja mieltymyksiensä mukaan. Harrastuksen pariin toivomme miehiäkin mukaan, heilläkin on taito hyppysissä. Tulee mieleen vanha kansansanonta ” käsi kaunihin tekevi sitä silmä katselevi mieli kauan muistelevi”.

Laulajat on perinteinen pitkään toiminut sekä kooltaan suurin ryhmä. Tämä ryhmä hoitaa myös torstaikerhossa yhteislaulun ja vähän muutakin musisointia. Laulajat torstaisin klo 12.10 - 13.30 Aholan Heikin säestyksellä ja Kaisun johdolla.

Seuraavat kevätkauden torstait 2.2. ja 16.2. ja 9.3. ja 23.3. ja 13.4. Usiasti Unohtavat ryhmä kokoontuu Kipinässä klo 12.00-13.00. Kerhossa pohditaan ajankohtaisia eläkeläisiä kiinnostavia asioita. Keskustelussa ratkotaan erilaisia mieltä askarruttavia asioita, seurataan eläkeläisiä koskettavia kaupungin päätöksentekoja, otetaan kantaa ja annetaan palautetta päättäjille.

Torstaisin klo 10.00 -12.00 on meidän varsinainen kerhopäivä. Kerhoissa on keskustelua, yhteislaulua, kahvit, arpajaiset, pientä ohjelmaa, tuolijumppaa silloin tällöin noin 15 min verran, vierailijoita kertomassa eri alojen palveluista esim. terveyteen liittyvistä asioita yms.

Kerhoon voi tulla tutustumaan, avoimet ovet periaatteella.

Rovaniemen eläkeläisten yhteisjärjestön REY:N laulut muuttuvat Potkurin lauluiksi vuoden 2023 alusta.

Laulut järjestetään kuukauden viimeinen torstai klo 14.00 - 16.00 Isomussalissa

Meidän yhdistyksen jäsenet, jotka ovat olleet REY.n hallituksessa ovat jo useamman vuoden hoitaneet yhteislaulujen kahvituksen ja laulajien vastaanoton Rey.n nimissä vain.

Tervetuloa


YHDISTYKSELLÄ ON MYYNNISSÄ SURUADRESSEJA HINTAAN 10€

SEKÄ ONNITTELUKORTTEJA HINTAAN 3€