Rovaniemen eläkeläiset ry on perustettu 12.3.1961. Yhdistyksen periaatteena on toimia eläkeläisten ja ikäihmisten edunvalvojana, huolehtia sosiaalisesta ja henkisestä hyvinvoinnista sekä mahdollistaa ihmisarvoiseen elämään ikääntyessään. Toimimme yhteiskunnallisena vaikuttajana sekä omaehtoisen harrastustoiminnan ja itseilmaisun areenana.

TERVETULOA KOTISIVULLEMME

Kokoonnumme turvallisesti noudattaen annettuja ohjeita.

Yhdistyksemme kaikki toiminnot järjestetään Potkurissa, osoitteessa Piekkari, Pohjolankatu 2 A Rovaniemi. Yhdistyksemme on vireästi toimiva monipuolinen ryhmä, meillä on useita harrastekerhoja, joiden toiminnassa unohtuu yksinäisyys ja turhat kiireet.

Maanantaisin klo 10-11.45 kokoontuu Digikerho ja klo 12-12.45 muutaman kerran pidämme Jumpan noin 45 min Urheiluopistolta vetäjät Tervassalissa, seuraa ilmoittelua

Tiistaisin klo 10-12 Senioritanssi. Paikkana Isomussali

Käsityöryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 9-12 Paikkana Tervassali. Ahkeria kädentaitajia kokoontuu iloisella mielellä yhteen, juttu luistaa ja sukka- ja lapaspuikot heiluvat tiuhaan tahtiin, valmiita kauniita töitä valmistuu pika vauihtia, uusia mallia luodaan. Ompelukoneet hyrräävät, syntyy erilaisia tilkkutöitä. Jokainen voi tehdä omien taitojensa ja mieltymyksiensä mukaan. Harrastuksen pariin toivomme miehiäkin mukaan, heilläkin on taito hyppysissä. Tulee mieleen vanha kansansanonta ” käsi kaunihin tekevi sitä silmä katselevi mieli kauan muistelevi”.

Laulajat on perinteinen pitkään toiminut sekä kooltaan suurin ryhmä. Tämä ryhmä hoitaa myös torstaikerhossa yhteislaulun ja vähän muutakin musisointia. Laulajat kokoontuvat torstaisin klo 12 - 13.30 Aholan Heikin säestyksellä ja Kaisun johdolla.

Parillisten viikkojen torstaina Usiasti Unohtavat ryhmä kokoontuu Kipinässä klo 12-13.30, siinä pohditaan ajankohtaisia eläkeläisiä kiinnostavia asioita. Keskustelussa ratkotaan erilaisia mieltä askarruttavia asioita, seurataan eläkeläisiä koskettavia kaupungin päätöksentekoja, otetaan kantaa ja annetaan palautetta päättäjille.

Torstai klo 10-12 on meidän varsinainen kerhopäivä. Kerhoissa on keskustelua, yhteislaulua, kahvit, arpajaiset, pientä ohjelmaa, tuolijumppaa silloin tällöin noin 20 min verran, vierailijoita kertomassa eri alojen palveluista esim. terveyteen liittyvistä asioita yms.

Kerhoon voi tulla tutustumaan, avoimet ovet periaatteella.