Vuosi 2022 on koittanut, mutta COVID-19 senkun vain jatkuu. Kesällä tuntui jo että nyt tuo pirulainen tauti on voitettu, mutta mitä hullua.

Lokakuun 2 päivänä vietimme yhdistyksen 60- vuotisjuhlia Saarenkylän Nuorisoseurantalolla parinsadan henkilön voimin. Juhlat onnistuivat aivan hienosti.

Vähän ennen joulua alkoi jälleen tilanne muuttua, paikkoja suljettiin, koronapassit otettiin käyttöön. Saimme kokoontua passien avulla kahtena viikkona, sekä saimme viettää pikkujoulua Valdemarissa, missä nautimme maukkaan jouluaterian. Yhdstys maksoi noin puolet hinnasta. Tämän jälkeen pääsimme joululomalle, mikä ainakin minulle tuli kyllä jo tarpeeseen.

Rovaniemellä korona lisääntyi räjähdysmäisesti, koronapassit poistettiin käytöstä kuukaudeksi, onneksi meillä on loma menossa!

Meillä oli tarkoitus aloittaa uusi toimintavuosi käyntiin viikosta 2, mutta korona tilanteen vuoksi olemme aloitusta siirtäneet viikolle 4. Toivotaan nyt, että pääsemme silloin toimimaan.

Toivotan kaikille hyvää alkanutta vuotta. Tavataan kerhoissa, kun niiden aika on. Yritämme pysyä terveinä ja reippaina kaikista huolimatta.

Kirjoitteli Eila